Cod Promoțional Vlad Cazino

Vlad Cazino oferă jucătorilor noi un bonus de bun venit generos de 150% până la 300 RON ți 50 de rotiri gratuite. Citește articolul nostru pentru a descoperi așa numitul Cod Promoțional Vlad Cazino și condițiile de utilizare.

Înregistrează-te și ia bonusul!

Pe parcursul acestui articol vei regăsi și butoane dedicate ce te vor duce direct la pagina de bonus.

Doar pentru 18+ ani | Se aplică T&C | Conținut Comericial | Această recenzie este o părere personală a autorului.

01

Vlad Cazino Bonus

Vlad cazino bonus de bun venit este o ofertă promoțională destinată jucătorilor care decid să își deschidă un cont pe site. Acesta constă într-un bonus de 150% din prima depunere, precum și 50 de rotiri gratuite. Pentru a intra în posesia acestui Vlad Cazino Bonus, tot ceea ce trebuie să faci este să accesezi unul din butoanele disponibile în acest articol.

Vlad-Cazino-Bonus-de-bun-venit

Oferta este foarte simplă. Prin intermediul acestui Cod Promoțional Vlad Cazino, la o depunere de 100 RON primești de fapt 250 RON în cont. Acești bani pot fi folosiți la toate jocurile disponibile pe site fără nicio excepție. Mai mult, mai primești și 50 de rotiri pentru a experimenta jocurile de slot. Iar pentru a retrage câștigurile obținute prin intermediul ofertei de bun venit trebuie doar să îndeplinești anumite condiții pe care le vom explica mai jos.

Înregistrează-te și ia bonusul!

02

Înregistrare la Vlad Cazino

Orice jucător care nu a mai avut în trecut o Înregistrare la Vlad Cazino poate să activeze acest Cod Promoțional Vlad Cazino. Tot ceea ce trebuie să faci este să urmezi următorii pași:

Pasul 1. Apasă butonul de înregistrare din partea de sus a paginii principale pentru a ajunge la rubrica Vlad Cazino Bonus;

Pasul 2. Completează formularul de înregistrare structurat în 3 etape: date personale, adresa și numărul de telefon, nume utilizator și parolă

Pasul 3. Selectează opțiunea că dorești să beneficiezi de bonusul de 150% până la 300 RON și 50 de rotiri gratuite și înregistrează-te pe site

Vlad-Cazino-inregistrare-cont-

Pentru cei care nu cunosc încă acest aspect, menționăm că este permisă înregistrarea pe site numai a persoanelor care au împlinit vârsta de 18 ani. Mai mult, recomandăm bifarea rubricii prin care se dă acceptul ca Vald Cazino să trimită bonusuri, știri și oferte exclusive pentru a fi mereu la curent cu tot ce e nou.

03

Vlad Cazino Promoții

Ca orice cazino online care se respectă, pe lângă Vlad Cazino Bonus, jucătorii loiali de pe site se mai pot bucura de o serie de alte promoții. Unele se desfășoară zilnic, altele la anumite intervale și există desigur și bonusuri sezoniere. Pentru a fi la curent cu tot ce se întâmplă recomandăm verificarea paginii dedicate promoțiilor regulat.

vlad-cazino-promotii

Cele mai populare tipuri de promoții sunt următoarele:

  • pentru telefonul mobil
  • cu premii în bani reali
  • cu premii în bani bonus
  • turnee de sloturi
  • turnee de bingo

Fiecare tip de promoție are un regulament separat. Este foarte important să respecți regulamentul pentru a nu pierde banii câștigați. Această regulă se aplică și la Cod Promoțional Vlad Cazino, aspect ce il vom prezenta în rândurile ce urmează.

04

Termeni și Condiții la Vlad Cazino

Fiecare jucător nou care își crează un cont pe Vlad Cazino primește un bonus de 150%, în limita a 300 de RON. Astfel, la o sumă de 100 RON, vei primi 250 RON cu care să pariezi. Bonusul trebuie rulat de 35 de ori. Mai precis, la 250 RON trebuie să pariezi 8750 RON.

Înregistrează-te și ia bonusul!

Și cele 50 de rotiri gratuite vin cu anumite reguli. Mai precis, acestea trebuie rulate de 25 de ori. Termenul maxim în care poate fi folosit bonusul este de 30 de zile. Depășirea acestei perioade duce la anularea bonusului și câștigurilor efectuate de pe urma lui.

Orice abatere de la aceste reguli duce la anularea bonusului. Mai mult, vei pierde câștigurile obținute cu acest Cod Promoțional Vlad Cazino.

05

Jocuri disponibile la Vlad Cazino

Site-ul Vlad Cazino pune la dispoziția jucătorilor o gamă variată de jocuri de noroc. Acestea sunt împărțite în trei secțiuni:

  • Cazino
  • Live Cazino
  • Bingo

Secțiunea de Cazino înglobează următoarele categorii de jocuri: sloturi, live cazino și jocuri de masă. Tot aici vei găsi și lista turneelor disponibile. Trebuie menționat faptul că anumite jocuri de slot pot fi testate pe bani virtuali chiar dacă nu ai cont pe site. Este o oportunitate pe care nu o oferă foarte multe cazinouri online.

vlad-cazino-jocuri

Înregistrează-te și joaca-te!

Secțiunea de Live cazino înglobează următoarele tipuri de jocuri: diferite forme de ruletă, blackjack și auto-ruletă. Aici vei avea ocazia să câștigi o parte din cei 2500 de lei oferiți săptămânal ca parte din promoții.

Secțiunea de Bingo este foarte interesantă deoarece prezintă clar fondul de premii al fiecărui joc în parte. Mai mult, tot aici ai acces la turnee de bingo, loialitate, jackpoturi și minijocuri. Pentru a le tesa este nevoie să fii logat, nefiind accesibile celor care nu sunt membrii Vlad Cazino.

06

Vlad Cazino Mobil

Pentru cei care nu se pot despărți de cazinoul lor online nici când sunt plecați, există o variantă alternativă – Vlad Cazino pe Mobil. Trebuie menționat și faptul că acesta este primul cazino online din România care poate fi accesat și de pe telefon sau tabletă.

Varianta de pe telefon este foarte ușor de folosit datorită navigării facile. Mai mult, cu câteva atingeri ale ecranului poți filtra sau căuta rapid jocul pe care vrei să îl joci. Chiar și pasionații de bingo sunt favorizați datorită direcționării cu un click spre lobby-ul de bingo.

vlad-cazino-mobile

În prezent, aplicația de mobil este disponibilă exclusiv utilizatorilor de Android. Dar, în curând vor fi lansate și variantele pentru iPhone și iPad. Astfel, toți utilizatorii se vor putea bucura de cele peste 150 de jocuri de slot, jocuri de ruletă, precum și jocuri de Live Cazino.

07

Recenzie Vlad Cazino

După cum poate fi observat, este foarte rentabil să folosești acest Cod Promoțional Vlad Cazino. Banii pe care îi vei primi gratuit vor putea fi folosiți pentru a experimenta fără teamă jocurile disponibile. Mai mult, dacă ești un jucător cu experiență, îi poți transforma în câștiguri fabuloase. Nu uita să folosești butoanele noastre pentru a-ți crea contul pe Vlad Cazino chiar acum!